ICO PoolGuard - App styring av Basseng

Hold øye med kvaliteten på spaets vann under alle omstendigheter, og unngå ubehagelige overraskelser med den tilkoblede enheten ICO Spa! 

Les merShow less
kr 4,250.00
På Lager
Beskrivelse

Hold øye med kvaliteten på Svømmebassengets vann under alle omstendigheter, og unngå ubehagelige overraskelser med den tilkoblede enheten ICO PoolGuard! 

Veldig enkelt å konfigurere og bruke, ICO Pool fra det franske merket Ondilo kobler seg til ditt WiFi hjemme og måler autonomt og kontinuerlig kvaliteten på bassengets vann takket være de ekstremt følsomme sensorene: temperatur, pH, desinfeksjonsmiddel og saltnivå. Du vil kunne se alt om denne informasjonen i sann tid ved å få tilgang til dataene som er samlet inn av ICO på smarttelefonen eller nettbrettet. I utgangspunktet hjelper ICO deg med å vedlikeholde ditt basseng ved å foreslå når og hvordan du skal behandle vannet ditt for å optimalisere bruk av kjemikalier (type, dosering mm.) Bruker du saltvann i ditt basseng så må du huske å bestille
ICO Sensor For Saltvann i tillegg, den leser av saltvannet på en bedre og mer nøyaktig måte og byttes lett med den oransje som står i.

Hvordan virker den? 

Du trenger bare å laste ned den gratis appen ICO som er tilgjengelig på Google Play Store og i App Store, koble til ICO Pool (ikke glem å ta vare på QR-koden som står på esken!) Og legg den i vannet eller i skimmeren hvis det er plass, og den kan til og med holde seg under Basseng-dekselet takket være den lave vannlinjen. ICO Pools batteri varer i en hel sesong og kan lades via en USB-lader akkurat som telefonen din. 

Spesifikasjoner 

 • Størrelse: 150 x 110 m
 • Vekt: 700g 
 • Laget av sterk ASA-plast behandlet for å motstå UV-stråling og klor 
 • Sensorer: beskyttet av et sterkt hus, laget for å motstå i flere år. 
 • Tetting(IP-klasse): IP68

Kjemikaliekompatibilitet: 

 • ICO Pool er kompatibelt med spa behandlet med klor-, brom- og saltvanns elektrolyser. 
 • Den leveres med 3 forskjellige sensorer som viser ORP, pH og ledningsevne. 
 • Hvis ICO Pool brukes i et basseng med saltvann, må den oransje sensoren byttes ut med den gule sensoren, som ikke er inkludert i standardsettet. Du finner sensoren for saltvann her.

 
Tekniske funksjoner 

 • Avtakbare Plug and Play-sensorer: desinfeksjonsmiddel ved bruk av Redox, pH, ledningsevne (salt / TDS) 
 • Andre sensorer og data analysert: temperatur, alkalinitet, vannhardhet, værforhold via internett 
 • App kompatibel med iOS- og Android-teknologi (gratis å laste ned) 
 • Batteri: 5V batteri (USB-kabel følger med) 
 • Kommunikasjon: WiFi

Garanti 

2 års garanti for enheten og sensorene, gitt direkte av Ondilo
For alle tekniske spørsmål eller ettersalgsservice, inviterer vi deg til å kontakte Ondilo-produsenten først ved å bruke nettstedet 
(www.ondilo.com) og velge "Hjelp" -fanen. 

Men ring oss gjerne hvis du har noen spørsmål.

Dokumenter:

Bruksanvisning ICO - Svensk

Quickstart ICO

Kalibrering av ICO - Engelsk

Datablad ICO Batteri - Engelsk

Datablad ICO ORP Sensor - Engelsk 

Datablad ICO pH 4.01 Sensor - Engelsk

Datablad ICO pH 7.01 Sensor - Engelsk

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 300.00
200 gram klortablett som løser sig langsomt, med 87 % aktivt klor, algemiddel og flokningsmiddel. pH-nøytralt og uten kalk. Enkelt å dosere, legges i skimmer eller via en doseringsflottør.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 349.00
Pre-/kalkfilter for tilkobling til hageslange for fylling av spa. Reduserer og fjerner kalsium og magnesium fra vannkilden. 
kr 520.00
Filter fra Proline, type P5CH-35 Størrelse: Høyde 203mm og Diameter 146mm. Hull med fine gjenger i bunn og tett topp. Passer Sunbelt Joy mfl.
kr 99.00
Delphin Spa Kantrengjøringsvamp. Dette er et produkt du MÅ ha i ditt sortiment, den er meget fin til å rense den stygge kanten rundt massasjebadet
kr 2,490.00
LX Whirlpool JA50 er en populær sirkulasjonspumpe som er brukt av mange spa leverandører i Norge.
kr 185.00
Delphin Spa Gentle Clarifier klarner effektivt opp uklart badevann. Klarner vannet ved å floke ut småpartikler (som kosmetikkrester, oljer og metaller)

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.