Croco-Vac Bunnsuger

Venturisug Croco-Vac Bunnsuger Manuell. Dette er en manuell bunnsuger, uten strøm eller batterier, den drives kun av vanntrykk fra vannkran.

Les merShow less
kr 349.00
Bestillingsvare (Leveres innen 10 dager)
Beskrivelse

Venturisug Croco-Vac Bunnsuger Manuell

Dette er en manuell bunnsuger, uten strøm eller batterier, den drives kun av vanntrykk fra vannkran.

Denne er både morsom å se på og morsom å bruke, man bare kobler på hageslangen, og suger opp alt av smuss i massasjebadet, alt samles i en filterpose, som følger med. så er det bare å tømme posen og skylle den så er den klar til bruk igjen, eller så kan man bruke medfølgende overgang og slange, for å spyle smusset rett ut av badet. Det følger med en praktisk teleskopstang på 2,5 meter, for å rekke til alle kroker og kriker, samt 2,5 meter slange, til utkast av smuss. Det trenges ikke strøm eller batteri, trykket fra hageslangen lager en sugeeffekt så alt blir sugd inn i posen/utkastslangen.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 349.00
Venturisug Croco-Vac Bunnsuger Manuell. Dette er en manuell bunnsuger, uten strøm eller batterier, den drives kun av vanntrykk fra vannkran.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 520.00
Spesifikasjoner: Høyde: 205mmDiameter: 150mmGjenger: 50mm(2") Filter av høy kvalitet, Filter for massasjebad og svømmebasseng
kr 1,990.00
Scuba II Photometer for test av vannkvalitet. Scuba II er et håndholdt photometer, som gir den mest nøyaktige måten for å sjekke at vannkvalitet er på topp
kr 299.00
Delphin Spa Duft Kit. Ta deg et stimulerende bad med herlig duft, med dette settet så har du 12 forskjellige dufter til ditt badevann, også til små svømmebasseng.
kr 1,149.00
Delphin Spa Flytende Spa Bar Med Lokk. En kjekk liten sak til ditt massasjebad eller svømmebasseng. Dette er en flytende bar som har plass til 6 stk drikke og en flaske i midten
kr 219.00
På vannoverflaten oppstår det en gang i blant et lett skumlag. Foam Fighter sprayes direkte på skummet og det løses enkelt opp.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.