Delphin Spa Dosseringsflottør

Delphin SPA Doseringsflottør. En flottør som har plass til Klor- eller Bromine tabletter 20g og som flyter rundt i badet og doseres etter en skala på flottøren.

Les merShow less
kr 179.00
På Lager
Beskrivelse

Delphin SPA Doseringsflottør

En flottør som har plass til 20g Klor- eller Bromine tabletter og som flyter rundt i badet og doseres etter en skala på flottøren.

Lett å fylle på og lett å justere.

Ta gjerne kontakt for spørsmål på tlf: 97 97 14 97, mail: post@oasisspa.no, vi sender over hele landet.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 179.00
Delphin SPA Doseringsflottør. En flottør som har plass til Klor- eller Bromine tabletter 20g og som flyter rundt i badet og doseres etter en skala på flottøren.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 300.00
200 gram klortablett som løser sig langsomt, med 87 % aktivt klor, algemiddel og flokningsmiddel. pH-nøytralt og uten kalk. Enkelt å dosere, legges i skimmer eller via en doseringsflottør.
kr 239.00
Oppblåsbar sittepute for massasjebad (Fylles med vann). Gir barn og korte personer mulighet til å delta i badet på en behagelig måte. Kan også brukes i Swimspa og svømmebasseng
kr 215.00
Delphin Spa Klor Tabletter (størrelse 20g) brukes for langtidsdesinfisering av badevannet. Kontroller pH-verdien i vannet med testpinner, juster ved behov.
kr 175.00
Børste designet spesielt for å komme til rundt kanten på dysene i massasjebad og svømmebasseng. Effektiv børste som også kan brukes til resten av badet
kr 349.00
Venturisug Croco-Vac Bunnsuger Manuell. Dette er en manuell bunnsuger, uten strøm eller batterier, den drives kun av vanntrykk fra vannkran.
kr 349.00
Pre-/kalkfilter for tilkobling til hageslange for fylling av spa. Reduserer og fjerner kalsium og magnesium fra vannkilden. 
kr 2,400.00
Balboa Wifi modul som passer til alle Balboa BP kontrollsystemer, kobles enkelt til med hurtigplugg, Plug & Play. 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.