Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Bunnsuger Aquabroom

Pool Blaster Aqua Broom - Batteridreven vannsuger for SwimSpa, Massasjebad eller Svømmebasseng.

Les merShow less
kr 1,490.00
På Lager
Relaterte produkter
Beskrivelse

Pool Blaster Aqua Broom

Batteridreven vannsuger for SwimSpa, Massasjebad eller Svømmebasseng.

Passer veldig bra til å rense bunnen i ditt spa eller svømmebasseng, suger opp enkelt i en filterpose, helt uten tilkobling av slanger og strømledning.

Den drives av 5 stk D-cell batterier som gir opptil 3 timers konstant bruk. (Batterier er ikke inkludert)

Ved bruk i dype svømmebasseng så anbefales det å bruke teleskopstang, det kan skaffes hvis ønskelig, bare ta kontakt med oss.

Se video av produktet her: https://youtu.be/CTEUzGbYvII

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 349.00
Pre-/kalkfilter for tilkobling til hageslange for fylling av spa. Reduserer og fjerner kalsium og magnesium fra vannkilden. 
kr 1,990.00
Scuba II Photometer for test av vannkvalitet. Scuba II er et håndholdt photometer, som gir den mest nøyaktige måten for å sjekke at vannkvalitet er på topp
kr 99.00
Delphin Spa Kantrengjøringsvamp. Dette er et produkt du MÅ ha i ditt sortiment, den er meget fin til å rense den stygge kanten rundt massasjebadet
kr 299.00
Delphin Spa Duft Kit. Ta deg et stimulerende bad med herlig duft, med dette settet så har du 12 forskjellige dufter til ditt badevann, også til små svømmebasseng.
kr 520.00
Filter fra Proline, type P5CH-35 Størrelse: Høyde 203mm og Diameter 146mm. Hull med fine gjenger i bunn og tett topp. Passer Sunbelt Joy mfl.
kr 239.00
Oppblåsbar sittepute for massasjebad (Fylles med vann). Gir barn og korte personer mulighet til å delta i badet på en behagelig måte. Kan også brukes i Swimspa og svømmebasseng

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.