Påfyllingsfilter SC778

Pre-/kalkfilter for tilkobling til hageslange for fylling av spa. Reduserer og fjerner kalsium og magnesium fra vannkilden. 

Les merShow less
kr 349.00
På Lager
Beskrivelse

Pre-/kalkfilter for tilkobling til hageslange for fylling av spa.

  • Reduserer og fjerner kalsium og magnesium fra vannkilden
  • Bekjemper skader på spabadets komponenter og overflater som følge av hardt vann
  • Ofte aktuelt for de som ikke har kommunale vannkilder, f.eks. ved brønnvann på hytter el.
Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 349.00
Pre-/kalkfilter for tilkobling til hageslange for fylling av spa. Reduserer og fjerner kalsium og magnesium fra vannkilden. 
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 215.00
Delphin Spa Klor Tabletter (størrelse 20g) brukes for langtidsdesinfisering av badevannet. Kontroller pH-verdien i vannet med testpinner, juster ved behov.
kr 185.00
Delphin Spa Gentle Clarifier klarner effektivt opp uklart badevann. Klarner vannet ved å floke ut småpartikler (som kosmetikkrester, oljer og metaller)
16 andre produkter i samme kategori:
kr 520.00
Høyde: 330mm Diameter: 123mm. Filter av høy kvalitet, vaskbart og har god gjennomstrømning. Filter for massasjebad og svømmebasseng
kr 179.00
Delphin SPA Doseringsflottør. En flottør som har plass til Klor- eller Bromine tabletter 20g og som flyter rundt i badet og doseres etter en skala på flottøren.
kr 299.00
Delphin Spa Duft Kit. Ta deg et stimulerende bad med herlig duft, med dette settet så har du 12 forskjellige dufter til ditt badevann, også til små svømmebasseng.
kr 199.00
Delphin Spa Quick Tabletter (størrelse 20g). Hurtigoppløsende klortabletter som kan brukes til daglig bruk eller til sjekking av vannet
kr 219.00
På vannoverflaten oppstår det en gang i blant et lett skumlag. Foam Fighter sprayes direkte på skummet og det løses enkelt opp.
kr 2,490.00
LX Whirlpool JA50 er en populær sirkulasjonspumpe som er brukt av mange spa leverandører i Norge.
kr 249.00
Rør og slanger i utvendige massasjebad, samt innvendige massasjebad trenger en regelmessig rengjøring for å forhindre bakterievekst og belegg
kr 520.00
Spesifikasjoner: Høyde: 205mmDiameter: 150mmGjenger: 50mm(2") Filter av høy kvalitet, Filter for massasjebad og svømmebasseng

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.