Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Delphin Spa Brom Tabs 20g

Delphin Spa Brom Tabletter (størrelse 20g) brukes til grunn-desinfeksjon i kombinasjon med Delphin Spa Shock Support

Les merShow less
kr 259.00
På Lager
Beskrivelse

Delphin Spa Brom Tabs 20g brukes til grunn-desinfeksjon i kombinasjon med "Delphin Spa Shock Support".

Bromin kan brukes både sammen med og "vekselvis" med klor og aktiv syre. Bromin er et optimalt produkt for massasjebad, siden det har en mer stabil og mer langvarig effekt i varmt vann, samt virker i et bredere pH- spenn, noe som øker den totale rengjøringeffekten.

Bromin anbefales til alle massasjebad, og doseres enkelt ved bruk av en doseringsflottør.

Bromin er et fornuftig alternativ til klor i badebann. Bromin (i motsetning til klor) er mildt for mennesker og har bare en ubetydelig lukt.

Dersom man reagerer på klorlukt, eller dersom klor oppleves som ubehagelig for huden, så er bromin et bra alternativ.

Doser Delphin Spa Brom Tabs i badevannet ved hjelp av en doseringsflottør.

Tilsett en mindre dose "Delphin Spa Spa Klor" eller "Delphin Spa Spa Shock" rett etter hver gang badevannet har vært i bruk (for en kraftfull sjokkbehandling som bryter ned "smuss" som har oppstått etter bading).

La deretter brominen stå for desinfeksjonen frem til neste bading, slik at vannet oppleves luktfritt og friskt ved bading.

Tilsett også litt "Delphin Spa Spa Chock Support" hver uke for å beskytte badevannet mot alger.

Dosering:

For langtids-desinfeksjon: Tilsett 1- 5 tabletter i en doseringsflottør, juster åpningen på flottøren slik at det kommer inn tilstrekkelig med vann (for å sørge for at det frigjøres tilstrekkelig med klor til å oppnå ønskede brominverdier).

Sjekk brominverdien oftere i begynnelsen for å være sikker på at flottøren er riktig innstilt og avgir riktig mengde. Fyll på nye tabletter i doseringsflottøren ved behov.

Ta alltid ut doseringsflottøren fra badevannet ved bruk.

I tillegg til langtids-desinfeksjonen må badevannet slokkbehandles med enten "Delphin Spa Klor" eller "Delphin Spa Shock" regelmessig, og minst hver 2. uke.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 520.00
Filter fra Proline, type P5CH-35 Størrelse: Høyde 203mm og Diameter 146mm. Hull med fine gjenger i bunn og tett topp. Passer Sunbelt Joy mfl.
kr 99.00
Delphin Spa Kantrengjøringsvamp. Dette er et produkt du MÅ ha i ditt sortiment, den er meget fin til å rense den stygge kanten rundt massasjebadet
kr 310.00
Delphin Spa Oxi Booster Dette er et fantastisk produkt, det er en unik kombinasjon av klor og aktiv syre for en svært effektiv desinfisering av vannet
kr 1,990.00
Scuba II Photometer for test av vannkvalitet. Scuba II er et håndholdt photometer, som gir den mest nøyaktige måten for å sjekke at vannkvalitet er på topp
kr 520.00
Spesifikasjoner: Høyde: 205mmDiameter: 150mmGjenger: 50mm(2") Filter av høy kvalitet, Filter for massasjebad og svømmebasseng
kr 650.00
Høyde: 180mm Diameter: 182mm Hull i begge ender 78mm Høy kvalitet, vaskbart og har god gjennomstrømning.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.