Delphin Spa Brom Tabs 20g

Delphin Spa Brom Tabletter (størrelse 20g) brukes til grunn-desinfeksjon i kombinasjon med Delphin Spa Shock Support

Les merShow less
kr 259.00
På Lager
Beskrivelse

Delphin Spa Brom Tabs 20g brukes til grunn-desinfeksjon i kombinasjon med "Delphin Spa Shock Support".

Bromin kan brukes både sammen med og "vekselvis" med klor og aktiv syre. Bromin er et optimalt produkt for massasjebad, siden det har en mer stabil og mer langvarig effekt i varmt vann, samt virker i et bredere pH- spenn, noe som øker den totale rengjøringeffekten.

Bromin anbefales til alle massasjebad, og doseres enkelt ved bruk av en doseringsflottør.

Bromin er et fornuftig alternativ til klor i badebann. Bromin (i motsetning til klor) er mildt for mennesker og har bare en ubetydelig lukt.

Dersom man reagerer på klorlukt, eller dersom klor oppleves som ubehagelig for huden, så er bromin et bra alternativ.

Doser Delphin Spa Brom Tabs i badevannet ved hjelp av en doseringsflottør.

Tilsett en mindre dose "Delphin Spa Spa Klor" eller "Delphin Spa Spa Shock" rett etter hver gang badevannet har vært i bruk (for en kraftfull sjokkbehandling som bryter ned "smuss" som har oppstått etter bading).

La deretter brominen stå for desinfeksjonen frem til neste bading, slik at vannet oppleves luktfritt og friskt ved bading.

Tilsett også litt "Delphin Spa Spa Chock Support" hver uke for å beskytte badevannet mot alger.

Dosering:

For langtids-desinfeksjon: Tilsett 1- 5 tabletter i en doseringsflottør, juster åpningen på flottøren slik at det kommer inn tilstrekkelig med vann (for å sørge for at det frigjøres tilstrekkelig med klor til å oppnå ønskede brominverdier).

Sjekk brominverdien oftere i begynnelsen for å være sikker på at flottøren er riktig innstilt og avgir riktig mengde. Fyll på nye tabletter i doseringsflottøren ved behov.

Ta alltid ut doseringsflottøren fra badevannet ved bruk.

I tillegg til langtids-desinfeksjonen må badevannet slokkbehandles med enten "Delphin Spa Klor" eller "Delphin Spa Shock" regelmessig, og minst hver 2. uke.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:
kr 520.00
Filter fra Proline, type P5CH-35 Størrelse: Høyde 203mm og Diameter 146mm. Hull med fine gjenger i bunn og tett topp. Passer Sunbelt Joy mfl.
kr 299.00
Delphin Spa Duft Kit. Ta deg et stimulerende bad med herlig duft, med dette settet så har du 12 forskjellige dufter til ditt badevann, også til små svømmebasseng.
kr 215.00
Delphin Spa Klor Tabletter (størrelse 20g) brukes for langtidsdesinfisering av badevannet. Kontroller pH-verdien i vannet med testpinner, juster ved behov.
kr 520.00
Spesifikasjoner: Høyde: 205mmDiameter: 150mmGjenger: 50mm(2") Filter av høy kvalitet, Filter for massasjebad og svømmebasseng
kr 239.00
Oppblåsbar sittepute for massasjebad (Fylles med vann). Gir barn og korte personer mulighet til å delta i badet på en behagelig måte. Kan også brukes i Swimspa og svømmebasseng

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.