Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Delphin Spa Klor Tabs 20g

Delphin Spa Klor Tabletter (størrelse 20g) brukes for langtidsdesinfisering av badevannet. Kontroller pH-verdien i vannet med testpinner, juster ved behov.

Les merShow less
kr 215.00
På Lager
Beskrivelse

Delphin SPA Klor Tabs 20g

Spa Klor Tabs 20g brukes for langtidsdesinfisering av badevannet.

Kontroller pH-verdien i vannet med testpinner, juster ved behov. pH-verdien skal alltid ligge mellom 7,0-7,4, og klorverdien skal være mellom 1,0 och 3,0 mg/l (ppm). 

Følgende doseringsanvisninger er gjennomsnittsverdien som man eventuellt må anpasse noe etter de egnede oppmålte verdiene.

Dosering

Ved  langtidsdesinfisering: Tilsett 1 - 5 tabletter i en doseringsflottør (SPA Klor/Brom doseringsflottør), juster åpningen på flottøren slik at det kommer tilstrekkelig med vann i gjennom flottøren, for å frigjøre nok klor og for og oppnå riktige verdier.

Flottøren etterfylles etter behov. Ta alltid ut flottøren ved bruk av badet. Utover langtidsdesinfeksjon skal det gjøres en shockbehandling med SPA Klor eller SPA Shock regelmessig, minst annen hver uke.

Bruk

Tillsett Spa Klor Tabs i doseringsrør eller i skimmern. Bland aldri dette kjemikaliet tørt med andra kjemikalier! Transporter og lagre produktet utenfor rekkevidde før barn, stående og i originalforpakningen, kaldt og mørkt.

Innhold: 1kg, 50 tabeletter á 20g

Vi sender over hele landet.

Spør oss gjerne om råd hvis du er usikker

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 215.00
Delphin Spa Klor Tabletter (størrelse 20g) brukes for langtidsdesinfisering av badevannet. Kontroller pH-verdien i vannet med testpinner, juster ved behov.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 239.00
Oppblåsbar sittepute for massasjebad (Fylles med vann). Gir barn og korte personer mulighet til å delta i badet på en behagelig måte. Kan også brukes i Swimspa og svømmebasseng
kr 520.00
Spesifikasjoner: Høyde: 205mmDiameter: 150mmGjenger: 50mm(2") Filter av høy kvalitet, Filter for massasjebad og svømmebasseng
kr 99.00
Delphin Spa Kantrengjøringsvamp. Dette er et produkt du MÅ ha i ditt sortiment, den er meget fin til å rense den stygge kanten rundt massasjebadet
kr 349.00
Venturisug Croco-Vac Bunnsuger Manuell. Dette er en manuell bunnsuger, uten strøm eller batterier, den drives kun av vanntrykk fra vannkran.
kr 1,990.00
Scuba II Photometer for test av vannkvalitet. Scuba II er et håndholdt photometer, som gir den mest nøyaktige måten for å sjekke at vannkvalitet er på topp

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.