Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Delphin Spa Klor Granulat (Pulver)

Klorpulver som løser seg opp lett og virker hurtig, og som kan brukes som langtidsdesinfisering eller for sjokk kloring av vannet.

Les merShow less
kr 185.00
På Lager
Beskrivelse

Klorpulver som løser seg opp lett og virker hurtig, og som kan brukes som langtidsdesinfisering eller for sjokk kloring av vannet.

Delphin spa Spa Klor er stabilt klor som er meget bra for kloring av vannet i massasjebadet.
At klor er stabilt betyr at det virker lenge i varmt vann.
Tilsettes etter bading, og/eller for å vedlikeholde klornivået i vannet mellom badinger.

Dosering:
Ved sjokk kloring og etter bytting av vann tilsett 2- 3 ts pr. 1000 liter vann.
Etter bading: 1 ts pr. person, pr. 1000 liter vann.

Dersom massasjebadet ikke er i bruk over en lengre periode, anbefales det å tilsette 3- 6 ts pr. uke som vedlikehold.
(vi anbefaler imidlertid heller å bruke Delphin Spa Klor Tabs i kombinasjon med en doseringsflottør som langtidsdesinfisering).


1kg pluver.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 199.00
Delphin Spa Quick Tabletter (størrelse 20g). Hurtigoppløsende klortabletter som kan brukes til daglig bruk eller til sjekking av vannet
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,149.00
Delphin Spa Flytende Spa Bar Med Lokk. En kjekk liten sak til ditt massasjebad eller svømmebasseng. Dette er en flytende bar som har plass til 6 stk drikke og en flaske i midten
kr 185.00
Delphin Spa Gentle Clarifier klarner effektivt opp uklart badevann. Klarner vannet ved å floke ut småpartikler (som kosmetikkrester, oljer og metaller)
kr 179.00
Delphin SPA Doseringsflottør. En flottør som har plass til Klor- eller Bromine tabletter 20g og som flyter rundt i badet og doseres etter en skala på flottøren.
kr 1,990.00
Scuba II Photometer for test av vannkvalitet. Scuba II er et håndholdt photometer, som gir den mest nøyaktige måten for å sjekke at vannkvalitet er på topp
kr 520.00
Filter fra Proline, type P5CH-35 Størrelse: Høyde 203mm og Diameter 146mm. Hull med fine gjenger i bunn og tett topp. Passer Sunbelt Joy mfl.
kr 520.00
Høyde: 255mm Diameter: 150mm Gjenger i bunnen: 46-47mm grove gjenger. Filter av høy kvalitet, vaskbart og har god gjennomstrømning.
kr 310.00
Delphin Spa Oxi Booster Dette er et fantastisk produkt, det er en unik kombinasjon av klor og aktiv syre for en svært effektiv desinfisering av vannet
kr 299.00
Delphin Spa Duft Kit. Ta deg et stimulerende bad med herlig duft, med dette settet så har du 12 forskjellige dufter til ditt badevann, også til små svømmebasseng.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.