Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Delphin Spa Kalkstabilisator

Denne er veldig fin når du har litt hardt vann, det vil si at du har mye kalk i vannet som påvirker ditt bad

Les merShow less
kr 299.00
På Lager
Beskrivelse

Denne er veldig fin når du har litt hardt vann, det vil si at du har mye kalk i vannet som påvirker ditt bad, da kan den stabilisere vannet så kalken ikke setter deg i dyser og kolbe.

Dosering:
Tilsett direkte i vannet eller i nærheten av skimmer, filterinnsug. Det er lurt å tilsette kaøkstabilisator ved bytte av vann.. Doseringsmengden er avhengig av hvor hardt vannet er. Ved tegn til kalk ved dyser og skimmer eller hvis det blir metallisk fargeskinn i vannet gjelder følgende: 150ml pr. 1000 liter vann.

Bruk aldri samme utstyr som for næringsmidler og ikke bland med andre kjemikalier! Tilsetting av andre produkter i spabadevannet som en del av vannbehandlingen er ufarlig.
Oppbevares utilgjengelig for barn. Lagres stående i originalforpakningen, frostsikkert og vekk fra sollys.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 219.00
På vannoverflaten oppstår det en gang i blant et lett skumlag. Foam Fighter sprayes direkte på skummet og det løses enkelt opp.
kr 239.00
Oppblåsbar sittepute for massasjebad (Fylles med vann). Gir barn og korte personer mulighet til å delta i badet på en behagelig måte. Kan også brukes i Swimspa og svømmebasseng
kr 175.00
Børste designet spesielt for å komme til rundt kanten på dysene i massasjebad og svømmebasseng. Effektiv børste som også kan brukes til resten av badet
kr 179.00
Delphin SPA Doseringsflottør. En flottør som har plass til Klor- eller Bromine tabletter 20g og som flyter rundt i badet og doseres etter en skala på flottøren.
kr 1,990.00
Scuba II Photometer for test av vannkvalitet. Scuba II er et håndholdt photometer, som gir den mest nøyaktige måten for å sjekke at vannkvalitet er på topp

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.