Delphin Spa Kalkstabilisator

Denne er veldig fin når du har litt hardt vann, det vil si at du har mye kalk i vannet som påvirker ditt bad

Les merShow less
kr 299.00
På Lager
Beskrivelse

Denne er veldig fin når du har litt hardt vann, det vil si at du har mye kalk i vannet som påvirker ditt bad, da kan den stabilisere vannet så kalken ikke setter deg i dyser og kolbe.

Dosering:
Tilsett direkte i vannet eller i nærheten av skimmer, filterinnsug. Det er lurt å tilsette kaøkstabilisator ved bytte av vann.. Doseringsmengden er avhengig av hvor hardt vannet er. Ved tegn til kalk ved dyser og skimmer eller hvis det blir metallisk fargeskinn i vannet gjelder følgende: 150ml pr. 1000 liter vann.

Bruk aldri samme utstyr som for næringsmidler og ikke bland med andre kjemikalier! Tilsetting av andre produkter i spabadevannet som en del av vannbehandlingen er ufarlig.
Oppbevares utilgjengelig for barn. Lagres stående i originalforpakningen, frostsikkert og vekk fra sollys.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 215.00
Delphin Spa Klor Tabletter (størrelse 20g) brukes for langtidsdesinfisering av badevannet. Kontroller pH-verdien i vannet med testpinner, juster ved behov.
kr 185.00
Delphin Spa Gentle Clarifier klarner effektivt opp uklart badevann. Klarner vannet ved å floke ut småpartikler (som kosmetikkrester, oljer og metaller)
16 andre produkter i samme kategori:
kr 179.00
Delphin SPA Doseringsflottør. En flottør som har plass til Klor- eller Bromine tabletter 20g og som flyter rundt i badet og doseres etter en skala på flottøren.
kr 185.00
Delphin Spa Gentle Clarifier klarner effektivt opp uklart badevann. Klarner vannet ved å floke ut småpartikler (som kosmetikkrester, oljer og metaller)
kr 520.00
Filter fra Proline, type P5CH-35 Størrelse: Høyde 203mm og Diameter 146mm. Hull med fine gjenger i bunn og tett topp. Passer Sunbelt Joy mfl.
kr 520.00
Høyde: 255mm Diameter: 150mm Gjenger i bunnen: 46-47mm grove gjenger. Filter av høy kvalitet, vaskbart og har god gjennomstrømning.
kr 1,149.00
Delphin Spa Flytende Spa Bar Med Lokk. En kjekk liten sak til ditt massasjebad eller svømmebasseng. Dette er en flytende bar som har plass til 6 stk drikke og en flaske i midten
kr 349.00
Venturisug Croco-Vac Bunnsuger Manuell. Dette er en manuell bunnsuger, uten strøm eller batterier, den drives kun av vanntrykk fra vannkran.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.