Delphin Spa Filter Renser

Fjerner kalk, fett- og oljerester samt organiske partikler fra filteret som etter hvert kan føre til at det tetter seg.

Les merShow less
kr 249.00
På Lager
Beskrivelse

Fjerner kalk, fett- og oljerester, organiske partikler fra filteret som etter hvert kan føre til at det tetter seg.

Ved å regelmessig rengjøre filter i Massasjebadet, er det mye enklere å holde en høy vannkvalitet i ditt bad.

Ta ut filteret fra filterhuset og skyll med vann (alternativt kan man bruke vår "Water Wand Filtervasker" for å forenkle dette).

Spray deretter på Delphin Spa Filter Renser på hele filteret, og la denne virke i minst 5 minutter.

Skyll deretter filteret med kraftig vannstråle eller vår "Water Wand Filtervasker".

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 215.00
Delphin Spa Klor Tabletter (størrelse 20g) brukes for langtidsdesinfisering av badevannet. Kontroller pH-verdien i vannet med testpinner, juster ved behov.
kr 249.00
Rør og slanger i utvendige massasjebad, samt innvendige massasjebad trenger en regelmessig rengjøring for å forhindre bakterievekst og belegg
kr 199.00
Delphin Spa Quick Tabletter (størrelse 20g). Hurtigoppløsende klortabletter som kan brukes til daglig bruk eller til sjekking av vannet
kr 349.00
Pre-/kalkfilter for tilkobling til hageslange for fylling av spa. Reduserer og fjerner kalsium og magnesium fra vannkilden. 
16 andre produkter i samme kategori:
kr 219.00
På vannoverflaten oppstår det en gang i blant et lett skumlag. Foam Fighter sprayes direkte på skummet og det løses enkelt opp.
kr 520.00
Filter fra Proline, type P5CH-35 Størrelse: Høyde 203mm og Diameter 146mm. Hull med fine gjenger i bunn og tett topp. Passer Sunbelt Joy mfl.
kr 175.00
Børste designet spesielt for å komme til rundt kanten på dysene i massasjebad og svømmebasseng. Effektiv børste som også kan brukes til resten av badet
kr 349.00
Venturisug Croco-Vac Bunnsuger Manuell. Dette er en manuell bunnsuger, uten strøm eller batterier, den drives kun av vanntrykk fra vannkran.
kr 99.00
Delphin Spa Kantrengjøringsvamp. Dette er et produkt du MÅ ha i ditt sortiment, den er meget fin til å rense den stygge kanten rundt massasjebadet

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.