Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

ICO Spa/Pool Kalibrerings Kit

Med ICO kalibrerings Kit kan du finjustere din ICO SpaGuard eller PoolGuard for å sikre at målingene er så nøyaktige som mulig. Fra Ondilo

Les merShow less
kr 499.00
På Lager
Beskrivelse

Med ICO kalibrerings Kit kan du finjustere din ICO SpaGuard eller PoolGuard for å sikre at målingene er så nøyaktige som mulig og dermed optimalisere ytelsen. Din ICO SpaGuard/PoolGuard er kalibrert som standard fra fabrikken men etter den første sesongen anbefaler vi at du kalibrerer sensorene på nytt hver gang du bytter vann eller hvis du merker at målingene ikke blir unøyaktige eller ikke er konsekvente.

Video om kalibrering av din ICO Spa:

Les merShow less
Produktdetaljer
Vedlegg
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 179.00
Delphin SPA Doseringsflottør. En flottør som har plass til Klor- eller Bromine tabletter 20g og som flyter rundt i badet og doseres etter en skala på flottøren.
kr 650.00
Høyde: 180mm Diameter: 182mm Hull i begge ender 78mm Høy kvalitet, vaskbart og har god gjennomstrømning.
kr 99.00
Delphin Spa Kantrengjøringsvamp. Dette er et produkt du MÅ ha i ditt sortiment, den er meget fin til å rense den stygge kanten rundt massasjebadet
kr 300.00
200 gram klortablett som løser sig langsomt, med 87 % aktivt klor, algemiddel og flokningsmiddel. pH-nøytralt og uten kalk. Enkelt å dosere, legges i skimmer eller via en doseringsflottør.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.